Nybyggnation i Eket. - Prästbacken

Örkelljungabostäder kommer att bygga tre nya parhus i centrala Eket, med placering på Prästbacken mitt emot skolan. Eket ligger strax söder om Örkelljunga med närhet till allmänna kommunikationer och vacker natur. Ett stenkast från lägenheten når ni även en upplyst motionsslinga, kommande utegym samt skola och Livs ( Automatbutik ). Är man intresserad av golf, så har ni Woodlands Golfklubb med sina 27 hål, inom gångavstånd. 

Projektet inrymmer totalt 16 lägenheter i 3 etapper. I detta skede kommer vi endast att bygga etapp 1. Framtiden får utvisa när vi fortsätter med etapp 2 och 3.

Till lägenheterna ingår även en egen lite tomt med altan, gräsmatta samt infart med parkering. Alla lägenheter kommer att förses med en egen värmekälla i form av en frånluftsvärmepump. På detta sätt kan man själv bestämma sin temperatur i lägenheten. Värmen sprids i lägenheten via ett golvvärmesystem. Lägenheterna är målade i ljusa färger med parkett i alla rum. Badrummet är helkaklat och inrymmer även en kombimaskin tvätt/tork.

Etapp 1 är klart för inflytt:
4 st lägenheter med 2 rum och kök på 59,3 kvm
2 st lägenheter med 3 rum och kök på 70 kvm

Byggstart: För etapp 2 & 3 är inte bestämt.

För mer information och skisser över projektet, tryck här

För att lämna en intresseanmälan och erhålla fortlöpande information om projektet. Gå in på denna länk:

https://www.boplatssyd.se/nyproduktion/prastbacken-eket 

Är ni intresserad av att bo här, gå in på  LEDIGA LÄGENHETER här finner ni även mer detaljerad information om lägenheterna. 

Ni kan även kontakta oss för mer information. 

Tack för ditt intresse!